Workshop of diner aan huis

Gezellig bij u thuis of andere locatie geven wij workshops en diners en maken er altijd een feestje van. Vanaf 10 personen rijden wij door heel Nederland en vragen naast de kosten van de workshop of diner een kleine reiskosten vergoeding.

Reserveert u een;

Buikdansworkshop dan wordt uw ruimte (gratis) oosters ingericht met Perzische tapijten en verlichting muziek en geluid wordt door de buikdanseres meegenomen.

Buikdansworkshop & oosters diner dan wordt uw ruimte (gratis) oosters ingericht met Perzische tapijten en verlichting muziek en geluid wordt door de buikdanseres meegenomen. u ervaart het diner op een andere manier, niet aan een tafel maar op de grond aan grote koperen tafels met heerlijke vers gemaakten gerechten zoals Couscous, linzensoep.........kip gerechten, vegetarische gerechten, groenten..... teveel om op te noemen maar laat u verrassen.

Paaldansworkshop huiskamer ruimte is voldoende de paal komt niet tegen het plafond maar staat in een klein podium op een dik kleed zodat uw vloer niet beschadigd.

Striptease / Burlesque workshop huiskamer ruimte is voldoende er worden alleen per 2 personen 1 eetkamer of klapstoel gebruikt om te oefenen u leert een spannnende striptease show of een uitdagende Burlesque show.

Erotisch diner wij vragen u om een eettafel mooi aan te kleden met bestek/servies/glazen en graag een magnetron en oven aanwezig.

Oosterse High Tea wij geven een oosterse sfeer aan de ruimte met koperen tafels /Perzische kleden geluid en muziek en nemen heerlijke oosterse delicatessen en verse muntthee/vruchtensapjes mee plus met de door u uitgekozen extra`s.....

Hennaworkshop wij vragen u alleen een goed afgedekte eettafel met stoelen zodat u comfortabel zit tijdens de hennaworkshop en lunch.

 

 

 

 

 

 
Offerte aanvragen

Workshops ook aan huis! Meer info